Nyhet

Magnetisk mus og tastatur fra Razer skal gjøre det lettere å spille PC-spill fra sofakroken

Slik fungerer «Razer Turret».

Allerede på CES-messen i fjor rapporterte vi om et nytt produkt fra utstyrsprodusenten Razer, kalt en «lapboard», som skal legge til rette for behagelig sofaspilling for PC-brukere. I en pressemelding har Razer nå kunngjort at produktet omsider er klart for salg.

Produktet, som Razer har kalt «Turret», er altså et tastatur og mus i én pakke som er designet for å kunne legges på fanget mens du bruker PC-en - eller for den saks skyld konsollen.

Magnetisk musmatte

Det spesielle med tastaturet er først og fremst at det har en innebygget, magnetisk musmatte som holder musen på plass selv når tastaturet ikke ligger helt vannrett eller når det beveger seg.

Produktet er naturlig nok trådløst, og kommer både med Wi-Fi- og Bluetooth-teknologiene. Tastaturet skal ellers være ergonomisk utformet slik at man skal kunne holde det på fanget i lengre, uavbrutte perioder uten store ubehag.

Når det gjelder de rent tekniske spesifikasjonene skal tastaturet ha «anti-ghosting»-funksjon for opptil ti taster som trykkes samtidig, og en batterilevetid på så mye som opptil fire måneder. Tastaturet har også dedikerte Android-knapper.

1300 kroner i USA

Musen er på sin side utstyrt med en sensor på 3500 DPI og skal ha en batteritid på opptil 40 timer ved kontinuerlig bruk. Det følger for øvrig med en dokkingstasjon for lading av produktet.

Razer Turret er lagt ut med en amerikansk pris på 160 dollar i selskapets egen nettbutikk, som tilsvarer cirka 1300 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Mer informasjon kan du finne på produktsiden.

Razer har også nylig lansert billige spilltastaturer: De budsjettvennlige «BlackWidow X»-modellene kan fåes med Cherry MX-brytere »

(Via TechRadar)

Les også
iPad Pro har fått et nytt tastatur... Fra Razer!
Les også
Razer har lansert ny spillmus som ikke sprenger feriebudsjettet
Les også
Corsairs geniale produkt lar deg bruke tastaturet og musen fra sofakroken
Les også
Logitech G900: Logitechs nye toppmodell er et skikkelig råskinn
Les også
Nå kommer Razers populære spilltastaturer i billigere utgaver
Les også
Spillernes «Rolls-Royce» har blitt enda bedre
annonse