Tek.no

Nyhet

Lekker luksus fra Bowers & Wilkins

B&W P9 Signature er eksklusivitet du kan ta med på tur.

Bowers & Wilkins
5 Okt 2016 19:06

Høyttalerprodusenten Bowers & Wilkins er viden kjent for god lyd og estetisk design. Nå «feirer» de sine femti år i bransjen ved å slippe et par heftige hodetelefoner i toppklassen: B&W P9 Signature.

Gjengen i B&W vet godt at en opplevelse er summen av mange små ting, og tanken er vel at så lenge det som sitter på øra ser og føles fantastisk ut, så hjelper det på lydopplevelsen også. Det er kanskje en av grunnene til at P9 Signature skal være selskapets mest luksuriøse hodetelefoner noensinne.

Bowers & Wilkins

Her får du aluminum, italiensk Saffiano-lær og minneskum («memory foam») i en miks som skal både tilfredsstille øynene og være behagelig for ørene. Lyden skal ikke være så verst den heller får vi tro, med tanke på den utviklingsgjengen som står bak B&W-flaggskipet 800 D3 også skal ha snekret sammen P9 Signature.

Mobilvennlige

Selv om de nye hodetelefonene skal være Bowers & Wilkins' største så langt, er de heller ikke av typen som er så uhåndterlige at de aldri befinner seg lenger enn noen meter unna platespilleren. P9 Signature er sammenleggbare og kommer med et alcantara-etui med matchende lærdetaljer. Vekten på hodetelefonene er oppgitt til 413 gram.

Bowers & Wilkins

Med i esken får du også to kabler – en med litt lengde for hjemmebruk og en kortere som i større grad er ment å brukes når du er på farten.

Skulle du være av de som tenker at B&W P9 Signature kan være en god følgesvenn til din nye Apple iPhone 7, bør det nevnes at B&W holder på med å sette sammen en Apple Lightning-kompatibel kabel også. Denne vil trolig bli tilgjengelig tidlig i 2017 og skal være gratis for den som allerede har kjøpt et slikt hodesett.

Mer informasjon om B&W P9 Signature finner du på produktets hjemmeside. Skulle du så ha lyst på godsakene, finnes de i butikken og koster i underkant av ni tusen kroner.

Lyst på noe litt rimeligere?
TEST: Shure SRH1540 overgår alle hodesett vi har testet >>>

(Kilde: Digital Trends)

Les også
Beyerdynamic Custom One Pro+: Disse hodetelefonene låter like bra som langt dyrere modeller
Les også
Shure SRH1540: Overgår alle hodesett vi har testet
Les også
Bowers & Wilkins P5 - Ren nytelse
annonse

Les også