Til hovedinnhold

Kjappere HTC Diamond med ny ROM

HTC Touch Diamond har et brukergrensesnitt som skiller seg vesentlig fra alle andre Windows-mobiler. Men implementeringen av en egen grafikkgrikke for 3D-animasjoner har ikke gått helt smertefritt, og tidlige utgaver av telefonen har vist seg å være ustabile.
I den siste oppdateringen til telefonen (1.93.409.1) er det gjort flere små endringer for å gjøre telefonen mer stabil, og for å få 3D-effektene til å reagere raskere.
Gjør det selv
Du kan selv enkelt oppdatere ROM i din mobiltelefon ved å laste ned siste versjon fra HTCs hjemmesider (her). Nedlastingen er på 98,7 MB, så om du sitter på mobilt Internett kan det ta noe tid å laste den ned.
Når programmet er lastet ned starter du det fra din PC og følger instruksjonene på skjermen. For at det skal være mulig å kjøre oppdateringen må du ha minst 50 prosent gjenværende batterikapasitet. Vær også nøye med ikke å bryte tilkoblingen før installeringen er helt ferdig.
Innstillinger
Etter installeringen må du konfigurere mobiltelefonen på nytt. Berøringsskjermen må kalibreres og telefonen vil installere programmer som Opera og Manila. Dette skjer automatisk. Du vil i tillegg bli bedt om å opplyse hvilken mobiloperatør du bruker, slik at telefonen er klar for tilkobling til Internett, MMS osv.
Musikk og bilder du har lagret på mobiltelefonen vil ikke bli borte, mens e-post og kontakter må synkroniseres på nytt. Du vil også miste meldinger som ikke er lagret på SIM-kortet.

Mer om
annonse