Nyhet

Mer touch fra Samsung

Bare to uker etter at mobilmessen Mobile World Congress gikk av stabelen kommer Samsung med nok en telefonlansering.
Her kan du lese alt om de andre mobilene Samsung lanserte.
Lille S5600 blir den sjuende mobilen med trykkfølsom skjerm fra selskapet, og er betraktelig mindre enn for eksempel flaggskipet Samsung Omnia.
Størrelsen er mer som et kredittkort, men Samsung har likevel fått plass til en 2,8 tommers skjerm som altså også er trykkfølsom.
- Vi har tatt en strategisk beslutning om å utvikle minst en berøringsskjerm-mobil som passer for enhver livsstil, sier Michael Alström, nordisk produktmarkedssjef for Samsungs mobiltelefoner, i en pressemelding.
Grensesnittet er videreutviklet fra det som ble presentert med TouchWiz. Det gjør det enkelt å lage en egen startmeny med snarveier gjennom widgets, ikoner du kan dra og slippe, og som gir lett tilgang til de funksjonene du ønsker. Du kan også laste ned egne widgets til mobilen.
S5600 har også fått musikkgjenkjenning med mulighet for direkte kjøp av sangen. Her er FM-radio og støtte for flere lyd- og videoformater, stereo Bluetooth, turbo-3G og innebygd kamera med tre megapiksler.
Mobilen har fått 80 MB internminne og støtte for minnekort opp til åtte gigabyte, ifølge pressemeldingen. Telefonen kommer i butikk i juni, men vi har foreløpig ikke fått svar fra Samsung Norge på hva prisen vil bli. Av spesifikasjonene ser det likevel ut som S5600 vil ligge i midtsjiktet av nyere mobiler.
OPPDATERT:  Mobilen.no har nå snakket med Even Amdal, markedssjef i Samsung Norge, og han kan fortelle at pris uten abonnement vil ligge på knappe 2.500 kroner.

Les også
Får Samsung Omnia Pro eget tastatur?
Les også
Grensesnittene som skal knuse Iphone
Les også
Kjøp ny mobil til 1.500 kroner
Les også
Samsung med filmbutikk
Les også
Du kan få Omnia HD først
Les også
Det beste og verste fra mobilmessa
Les også
Slik er Samsungs nye diskomobil
Les også
Test: De beste touchmobilene
Les også
Samsung med Ultra Touch
Les også
Test: Samsung Emporio Armani M7500
Les også
Samsung L870 - En rimelig smartmobil
annonse