Til hovedinnhold

Mer touch fra Samsung

Bare to uker etter at mobilmessen Mobile World Congress gikk av stabelen kommer Samsung med nok en telefonlansering.
Her kan du lese alt om de andre mobilene Samsung lanserte.
Lille S5600 blir den sjuende mobilen med trykkfølsom skjerm fra selskapet, og er betraktelig mindre enn for eksempel flaggskipet Samsung Omnia.
Størrelsen er mer som et kredittkort, men Samsung har likevel fått plass til en 2,8 tommers skjerm som altså også er trykkfølsom.
- Vi har tatt en strategisk beslutning om å utvikle minst en berøringsskjerm-mobil som passer for enhver livsstil, sier Michael Alström, nordisk produktmarkedssjef for Samsungs mobiltelefoner, i en pressemelding.
Grensesnittet er videreutviklet fra det som ble presentert med TouchWiz. Det gjør det enkelt å lage en egen startmeny med snarveier gjennom widgets, ikoner du kan dra og slippe, og som gir lett tilgang til de funksjonene du ønsker. Du kan også laste ned egne widgets til mobilen.
S5600 har også fått musikkgjenkjenning med mulighet for direkte kjøp av sangen. Her er FM-radio og støtte for flere lyd- og videoformater, stereo Bluetooth, turbo-3G og innebygd kamera med tre megapiksler.
Mobilen har fått 80 MB internminne og støtte for minnekort opp til åtte gigabyte, ifølge pressemeldingen. Telefonen kommer i butikk i juni, men vi har foreløpig ikke fått svar fra Samsung Norge på hva prisen vil bli. Av spesifikasjonene ser det likevel ut som S5600 vil ligge i midtsjiktet av nyere mobiler.
OPPDATERT:  Mobilen.no har nå snakket med Even Amdal, markedssjef i Samsung Norge, og han kan fortelle at pris uten abonnement vil ligge på knappe 2.500 kroner.

Mer om
annonse