Tek.no

Nyhet

NetCom lanserer mobil-TV

Marius Røstad
14 Des 2007 09:55

- Kundene vil oppleve at dette minner om kabel-TV. Etter å ha lastet ned en klient, fungerer denne som en kanalvelger der du kan zappe fra det ene TV-programmet til det andre, lover innholdssjef Marius Halle i NetCom.

Les også:
- MTV: - Mobilen overtar for TV
- Vil ikke se TV på mobilen
- Rubenmann parkerer mobil-TV-mytene

Må være enkelt
NetComs nye TV-løsning er tilgjengelig fra i dag, fredag, og det er mulig å se gratis TV på mobilen i to måneder fremover. Deretter vil det koste enten 19 kroner i uken eller 69 kroner i måneden for å se TV via NetCom.
Selskapet påpeker at tjenesten må være enkel og at brukeropplevelsen være god for at tjenesten skal så an. De hevder da også at den nye løsningen deres ”tar mobil TV flere skritt videre”, selv om det er en stund igjen før alle vil ta i bruk en slik løsning.
- Dette er flere hakk opp fra wapbaserte tjenester, der du må gå inn og ut fra de ulike kanalenes wapsider hvis du ønsker å skifte program, sier Halle videre.

Flere kanaler etter hvert
Foreløpig inkluderer TV-løsningen tilgang til NRK Sport, Live og Nyheter, TV Norge, BBC, Aftenpposten TV, VG TV og Dagbladet TV. Selskapet ser imidlertid viktigheten av flere kanaler og de lover at dette vil komme senere.
- Det gjenstår en del før tjenesten er allemannseie både med tanke på kanalutvalg og funksjonalitet, men slik jeg ser det, er fremtiden lysende, sier Halle.

annonse

Les også