Til hovedinnhold

Sjekk ut den vanntette TV-en

Aquavision lanserer ny serie med baderomsvennlige TV-er.

Aquavision introduserer en ny serie med vanntette TV-er og vil vise dem frem på elektronikkmessen ISE 2012 – som går av stabelen i Amsterdam neste uke, fra 31. januar til 2. februar.

Den nye high end-serien kalles Series 4 og vil bli tilgjengelig i fire ulike størrelser – 19, 26, 32 og 40 tommer. De tre sistnevnte vil ha en oppløsning på Full HD 1080p, mens alle modellene støtter RS232-tilkobling og infrarøde koder som kan bli integrert i de fleste hjemmeautomasjonssystemer.

Vanntett og speil

Series 4 ble først lansert i 2008 med en HD Ready-oppløsning, men kommer nå i en ny utgave. De nye modellene kan settes opp på baderom eller i dusjen, og er lagd med en spesiell type skjerm som unngår dannelsen av fuktighet som vanligvis ikke er spesielt vennlig mot elektronikken.

Aquavision tilbyr også en 65 tommer stor utgave for spesialordre, pluss en løsning som gjør at den vanntette HDTV-en kan bli plassert bak speil for å skape en speileffekt – for de som måtte ønske det.

Andre nye tillegg fra Aquavision er Frameless- og Framed-seriene. Frameless er ment for baderomsforhandlere, hoteller og andre bedrifter, mens Framed tilbyr rammer for det såkalte MirrorVision, slik at TV-en kan fremstå som et vanlig speil når den er skrudd av.

Pris og tilgjengelighet

Lanseringsdatoen for Series 4 er ennå uklar, og når det gjelder prisnivå lå de eldre utgavene på priser mellom 1800 og 6500 britiske pund, det vil si mellom 16 400 og 59 400 kroner. Prisene vil uansett bli dyrere i Norge, enten via potensielle forhandlere eller ved egenimport, der man må betale merverdiavgift i tillegg.

TV-ene leveres med to års garanti.

(Kilde: What Hi-Fi?)

annonse