Til hovedinnhold

HP TouchPad får 1,5 GHz

HPs kommende nettbrett får mer kraft enn forventet.

HPs kommende nettbrettversting skulle i utgangspunktet stille med 1,2 GHz prosessor, men når ser det ut til at selskapet vil slå på stortromma for å hevde seg helt i toppen. De gikk i dag ut med meldingen om at de vil ha en prosessor på hele 1,5 GHz i sitt nye nettbrett noe som vil sende den til toppen av nettbrettmarkedet når det kommer til ren kraft.

HP TouchPad vil altså ha en av de kraftigste prosessorene på markedet, avhengig av hva som kommer ut innen den tid. I tillegg har nettbrettet en 9,7 tommers skjer med en oppløsning på 1024 x 768 piksler. Du får også velge mellom 16 og 32 GB innebygd largringskapasitet.

Ikke 4G

Nettbrettet blir også kalt for TouchPad 4G. Dette er fordi det skal støtte HSPA+ som gir en betraktelig mye raskere nedlastingshastighet enn hva super-3G gjør som vi er vant med her hjemme. Det vil derimot ikke si at den kan laste ned i 4G-hastighet. Det at de kaller den 4G er nok mer et salgstriks da denne hastigheten fortsatt er et godt stykke unna 4G-hastigheter.

HP TouchPad ser dog svært lovende ut, og har fått mye god omtale av de få som har fått prøvd den. Den vil komme på markedet i løp av høsten, og det snakkes om at den skal være klar innen skolestart, men om dette gjelder her i lander gjenstår å se.

(Kilde: bgr.com)

Les også
Lenovo lanserer nettbrettene IdeaPad K1 og ThinkPad Tablet
Les også
HP Pre 3 får 1,2 GHz dual-core
Les også
Sony S1 og S2 til Europa i september?
Les også
ZTE V9 Light
Les også
HP Pre³
Les også
Her er HPs nye mobiler og nettbrett
Les også
HPs webOS-nettbrett har lekket
annonse