Til hovedinnhold

Tar du gode bilder?

Foto: Evenseth

Etter en forsiktig start har månedens utfordring begynt å ta form. I januar var det 5 deltagere - ikke den aller største deltagelsen med andre ord. Det bedret seg i februar med 20 deltagere, og interessen virker enda større nå i mars.

Kort fortalt går utfordringen på å løse 3 fotografiske oppgaver i løpet av månedens tre første uker. Den fjerde uken bruker vi til å diskutere bildene og stemme på de vi liker best. Mars er for øvrig første måned med bildediskusjon under avstemningen. Det er forøvrig ikke nødvendig å løse alle oppgavene, men du øker sjansen for å sanke poeng hvis du besvarer alle oppgavene.

Resultater fra februar

Evenseth fikk flest stemmer for sin løsning av den første oppgaven, som var "Det snør, det snør, tiddeli bom". Vinnerbildet ser du her:

Litt jevnere avstemning over den andre oppgaven, som var "Vil du være sola mi?", der Anfall endte opp med med flest stemmer for dette bildet:

Foto: Anfall

I den siste oppgaven, "Tett innpå" fikk vi prøve oss på makro og nærfoto. Der stakk azathosk av med de fleste stemmene, for dette bildet:

Foto: azathosk

Oppgavene for mars

Oppgave 1: Det finnes ikke dårlig vær, kun dårlige klær

Dette er en påstand vi får slengt i trynet hvert år. Men er det så enkelt? Eller er slik at når det er dårlig vær, så er det dårlig vær?

Oppgave 2: Rundt neste sving

Hva finnes der borte? Hva venter oss egentlig rundt neste sving? Nok en sving? Noe kjent og kjært? En ny opplevelse? Dagens høydepunkt?

Oppgave 3: Det går likar no

Det er ikke sikkert det er XL-1 og rett i koppen som gjør at det føles bedre. Nå er mars måned her og det begynner å smake vår i enkelte deler av landet. Eller er det andre ting som gjør hverdagen lettere?

Innleveringstråd for mars finner dere her, og generell informasjon om månedens utfordring finner dere i denne tråden.

Mer om
annonse