Til hovedinnhold

App-sjekking knuser nettdating

8 av 10 foretrekker mobilen fremfor datamaskinen, ifølge utvikler.

Flere og flere ser ut til å foretrekke mobilen fremfor datamaskinen når de skal finne en potensiell partner. Det mener i hvert fall en undersøkelse gjennomført av Snap Interactive.

Heller mobil enn datamaskin

Span Interactive har laget en datingtjeneste kalt «Are You Interested?», og tilbyr både et nettsted og en mobilapplikasjon til brukerne sine, for å hjelpe folk å finne en passende partner. Etter at de startet har de sett en massiv forflytning fra bruk av nettversjonen til applikasjonen de lagde, og nå står mobilapplikasjonen for hele 80 prosent av bruken til tjenesten.

Undersøkelsen baserer seg på tjenestens 50 000 brukere, og fant ut av 4 av 5 brukere foretrakk mobildating over online datingnettsteder. De oppdaget også at brukere har større tro på mobilapplikasjonen enn nettversjonen av tjenesten. Hele 61 prosent av de som ble spurt i undersøkelsen mente det var større sjanse for dem å «lykkes» med mobilapplikasjonen enn med nettsiden.

Raskere dating med mobilen

Flere og flere sjekkeapplikasjoner har begynt å dukke opp på Android Marketplace og Apple App Store, og mange av dem lar brukere møtes med en gang etter de har begynt å snakke sammen via applikasjonen. Ifølge New York Times foretrekker mange mobilflørtingen fremfor nettdatingen fordi det går så mye fortere.

– Mobiltjenestene lar dem de hoppe over de lange ritualene som er involvert i online-dating, som fremstår som ekstremt tregtgående i en era med tekstmeldinger og sosiale nettverk, skriver New York Times.

Interessert i «Are you Interested?»?

Last ned applikasjonen på Apple App Store eller på Android Market.

(Kilde: Snap Interactive)

annonse