Tek.no

Nyhet

Slik ser den første høyttaleren Beats har laget etter at Apple kjøpte dem ut

Attitude/Shutterstock.com, Beats
8 Okt 2015 18:30

Etter at Apple bladde opp solide 18 milliarder kroner for selskapet Beats Music i mai i fjor har det vært litt stille rundt Beats-navnet. Nå har imidlertid det første fysiske produktet etter oppkjøpet blitt lansert, nemlig høyttaleren Beats Pill +.

I likhet med de forrige Pill-versjonene er Beats Pill+ også en kompakt og bærbar Bluetooth-høyttaler, som ifølge produsenten også byr på et «sofistikert» design.

Har blitt flat

Høyttaleren er litt større enn den originale Pill-modellen, men mindre enn PIll XL, og måler 21 centimeter i lengden. Den har også et flatt design både på over- og undersiden, noe som tilsynelatende er ment å gi den bedre stabilitet.

Beats Pill+. Foto: Beats

Ellers har den nye modellen fått noe mer tilgjengelige volumknapper og av/på-knapp, ved at disse er plassert på toppen av høyttaleren. Apple har for øvrig satt sitt merke på produktet ved at høyttaleren kommer med en Lightning-port som brukes til lading. En Lightning-kabel medfølger også.

12 timers batteritid

Ifølge produsenten tar det tre timer å lade batteriet helt opp, og da skal man ha nok strøm til 12 timers bruk. Batterinivået indikeres med LED-lys, og høyttaleren har også USB-inngang dersom du har behov for litt ekstra strøm til mobilen under musikkspillingen.

Beats Pill+ vil bli tilgjengelig i sort og hvit. Den har ennå ikke fått en spesifikk lanseringsdato, men blant andre Digital Trends melder at den skal slippes en gang neste måned i utvalgte butikker og på Apple.com til en pris på 230 dollar, cirka 1900 kroner.

Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent. Mer informasjon finner du på produktsiden.

Ute etter en tøffere Bluetooth-høyttaler?
Marshall Kilburn spiller langt høyere enn du skulle tro »

Les også
Marshall Kilburn: Denne høyttaleren spiller langt høyere enn du skulle tro
Les også
Cristiano Ronaldo lanserer ørepropper som tåler svette
annonse

Les også