Nyhet

Gjør din Hero raskere

HTC Hero har fått mye skryt siden lanseringen, spesielt på grunn av sitt nye system Sense. Allikevel har telefonen hatt noen få problempunkter. Ikke minst har den til tider kunne oppfattes noe treg. I tillegg har ikke menyene vært norske. Nå er imidlertid dette fikset.
Kraftig forbedring
HTC slapp nemlig sin nye programvareoppdatering på fredag i forrige uke og denne gjør telefonen både merkbart raskere og installerer samtidig norske menyer. Beklageligvis betyr ikke norske menyer at Æ,Ø og Å har fått  plass på tastaturet. Her må tastene fremdeles holdes nede for å få de norske bokstavene frem.
Samtidig har den fått en av kamerafunksjonene vi savnet da vi testet den, nemlig dynamisk autofokus. Dette gjør at du nå kan trykke hvor du vil på skjermen for å få kameraet til å fokusere på akkurat dette punktet. En utrolig nyttig funksjon.
Vi har oppgradert vår telefon og den virker umiddelbart mye raskere, men det blir spennende å se hvordan den oppfører seg etter et par uker bruk, når langt flere applikasjoner er lastet inn.
Pass på
Det største problemet i forhold til å oppgradere telefonen er at den sletter alle data på telefonen. Derfor er det viktig å huske på å ta en sikkerhetskopi av alle dataene før oppgraderingen settes i gang.
Pass også på at du har en PC tilgjengelig. Eventuelle Mac-brukere har ingen umiddelbare muligheter til å oppgradere telefonene sine, siden den krever PC-programvare for å fungere.
For å installere gå til nettsidene til HTC og last ned den nye programvaren og følg instruksjonene. Vår oppgradering tok omtrent fem minutter.

Les også
HTC gir Windows Mobile multitouch
Les også
HTC Hero blir lynrask
Les også
Sniktitt på HTC Hero
annonse