Tek.no

Nyhet

I natt skal Samsung lansere en ny designbombe av en TV

Alle de store TV-produsentene har mye å by på i natt.

Niklas Plikk, Tek.no
5 Jan 2015 09:57

I kveld og natt norsk tid er det duket for det som utvilsomt er årets største lanseringsmaraton innen forbrukerelektronikk. LG, Samsung, Sony, Asus og mange, mange flere skal holde pressekonferanser på den store elektronikkmessen CES i Las Vegas.

Hva alle produsentene har å komme med er hemmeligholdt, men det kommer alltid ut noen lekkasjer i forkant. Nettstedet The Verge har allerede sneket seg inn på messeområdet til CES, og kom blant annet over noen store reklameplakater som avslører Samsungs store nyhet – en ny 4K-TV som skal ha et spesielt slående design.

Skal ha en veldig lekker design

Alle produsentene av TV-er liker å slå seg litt på brystet når de skal beskrive produktene sine, men denne gangen er ikke Samsung nådige for en femmer. Den nye TV-en skal være «The most seductive TV of all time. Period.»

Den bør med andre ord blir rimelig lekker om selskapet skal leve opp til reklamemateriellet. Men hvordan TV-en ser ut får vi ikke vite før rundt midnatt norsk tid. Da går nemlig Samsung på scenen, til det som i tradisjon tro er ventet å bli messens største pressekonferanse.

Samsung har det med å slippe enkelte TV-er som designmessig er svært spesielle, og CES er gjerne stedet de først viser dem frem. For to år siden lanserte de for eksempel S9, som har en meget spesiell design.

Reklamemateriellet The Verge kom over avslører at den kommende TV-en er en kurvet modell med «quantum dot»-teknologi. LG tar også i bruk denne teknologien på sine skjermer, som kort fortalt gir et betydelig bedre fargespekter.

Den nye TV-en vil også få Tizen, Samsungs egne operativsystem for TV-er og mobiler.

Vi er tilstede på CES med flere journalister, og vil følge både Samsungs og de andre produsentenes pressekonferanser tett.

Få med deg alle nyhetene fra den store lanseringsfesten:
Her er alt som er nytt på CES 2015 »

Les også
Dette er Samsungs første mobil med deres eget operativsystem
annonse