Til hovedinnhold

Stem frem Sølvtasten-vinnerne

Den årlige mobilgallaen Gulltasten går av stabelen 11. november 2010, der blant annet Årets Mobil, Årets Operatør og Årets Forhandler skal kåres. Fagpersoner med god kjennskap til mobilbransjen sitter i juryene, men i enkelte kategorier er det Folkejuryen - nemlig du og andre mobilinteresserte - som har mest å si.

Nytt av året er den halvårlige kåringen av Sølvtasten. Her skal det norske folk stemme frem sine mobilfavoritter i fire ulike kategorier, men betingelsen er at mobilene må ha vært offisielt lansert og offisielt i salg i perioden 1. november til 31. mai.

En misforståelse førte imidlertid til at noen telefoner, som riktignok var offisielt lansert i det aktuelle tidsrommet - men ikke offisielt i salg -, kom med på listen over nominerte til Sølvtasten. Vi har derfor valgt å fjerne disse telefonene og kutte ned til fire nominerte per kategori. Blant annet var Samsungs flaggskip Galaxy S nominert i tre kategorier, til tross for at den kom i salg etter 31. mai. Denne er blant mobilene som nå er fjernet, mens HTC Legend og Samsung Omnia Pro nå har fått plass blant de nominerte. En fagjury har valgt ut de nominerte telefonene til Sølvtasten.

Du kan være med og stemme frem dine favoritter i kategoriene for beste kameramobil, designmobil, businessmobil og multimediemobil. Årets Sølvtasten-vinnere er garantert en nominasjon til Gulltasten 2010, der de også vil konkurrere med telefoner som har kommet i salg etter 31. mai. Mobilene som ikke når helt opp kan likevel bli å finne blant de nominerte til Gulltasten 2010.

Hvis du gir din stemme vil du være med i trekningen om den mobilen som på Gulltasten blir kåret til Årets Mobil. I fjor ble dette iPhone 3GS.

Her kan du stemme på dine favoritter til Sølvtasten

De nominerte er:

Årets kameramobil: Sony Ericsson Vivaz, LG Viewty-GT400, Nokia N97 Mini, Nokia N900.

Årets designmobil: LG GD880 mini, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson Xperia X10 Mini, HTC Legend.

Årets Businessmobil: HTC HD2, Nokia E72, Sony Ericsson Xperia X10, Samsung Omnia Pro.

Årets Multimediemobil: HTC HD2, Sony Ericsson Xperia X10, Nokia N900, HTC Desire.

Avstemningen avsluttes 13. august 2010. Gi din stemme her.

Mer informasjon om Gulltasten finner du på www.gulltasten.no.

Mer om
annonse