Tek.no

Nyhet

Løs drapsgåter med Nokia N-Gage

Espen Irwing Swang
17 Des 2007 10:25

- Hollywoods klassiske Film Noir-verden danner bakteppe for denne detektivhistorien, skriver Nokia i dag på sine hjemmesider. Bakgrunnen er lanseringen av et detektivspill der du jobber deg gjennom en historie på jakt etter spor som kan hjelpe deg å avsløre hvem forbryteren er. 
Les også:
Nokia N82 – Ny multimediemobil i toppklassen
- Forbedre din N95
- Men N-gage var ikke død

Tegneserie

Spillet kan minne litt om enn tegneserie, der du må forholde deg til alt fra filmstjerner, svindlere, parykker og løsbarter.

- Dirk Spanner and the Fallen Idol vil re-introdusere denne spillsjangeren for mobile enheter, sier Dr Mark Ollila, teknologisjef og ansvarlig for publisering av spill i Nokia. – Med en kombinasjon av oppsiktsvekkende visualisering og en god historie kan spillere ikke unngå å bli betatt av dette spillet, hevder han.

Historien finner sted i den fiktive byen New Haven, der Dirk er historiens etterforsker og hovedperson. Du blir tatt med på en rundreise blant gangstere og farlige forførersker.

Av pressemeldingen forstår vi at du skal jakte etter en forsvunnen statue, samtidig som du skal oppklare et brutalt mord, og noe spillprodusenten kaller et tilfelle av en pingvinrelatert dødsulykke.

Spillet er bygget på N-Gage-plattformen, og vil bli tilgjengelig i løpet av første halvår 2008.

annonse

Les også