Tek.no

Nyhet

Denne spillkontrollen er kun for kvinner ...

Men det spørs om gutta som har laget den blir rike på idéen.

Kickstarter/montasje
31 Juli 2014 19:01

Kvinner som nylig har fått barn skal ifølge Klikk.no ha spesielt godt av å drive med såkalt bekkentrening. Dette for å styrke bekkenmuskulaturen som har blitt svekket etter fødselen. I samme artikkel står det at denne typen trening også kan være bra for en kvinnes sexliv.

Normalt går bekkentrening ut på å gjøre knipeøvelser. Nå mener derimot utviklerne av SKEA – en ny, eh ... dings – at de har funnet en langt mer effektiv og morsom måte å trene disse musklene på.

Ifølge Engadget er SKEA (Smart Kegel Exercise Aid) en spillkontroll til mobilen, som kvinner kan styre med underlivet. Med på kjøpet følger spillet Alice in Continence, som angivelig minner litt om Temple Run. En alternativ treningsmetode med SKEA er å gjøre de vanlige knipebevegelsene, og kjenne en vibrasjon når det gjøres riktig.

Alice in Continence.Foto: Kickstarter

En Kickstarter-flopp?

Vi skriver om mange rare Kickstarter-prosjekter, som denne smart-kjølebagen eller disse rakettrulleskøytene, og som regel når de målene sine. Kinesiske SKEA har derimot bare fått inn 7500 dollar av de 38 000 dollarne de trenger for å starte produksjonen. Fristen løper ut om bare to uker.

Produktet i seg selv er ikke nødvendigvis så dumt. Et lignende produkt, kGoal, gjør for eksempel stor suksess på Kickstarter for øyeblikket.

Vi mistenker derimot at promoteringsvideoen deres kanskje kan være noe av årsaken til at ikke flere har støttet Kickstarter-kampanjen til SKEA. Det oser ikke seriøsitet av den, for å si det slik:

Nå ser det i skrivende stund ikke ut til at SKEA kommer til å nå markedet med det første, men hvis du skulle være interessert, koster den i underkant av 550 kroner på Kickstarter.

Fleshlight Launchpad er lansert:
Nå kan du ha sex med iPad-en din »

(Kilder: Engadget, Kickstarter)

annonse

Les også