Selfie-sombreroen er her

Skaff deg verdens kanskje minst brukbare nettbrett fra Acer.

Er du glad i å ta selfies? Føler du at telefonen er for upraktisk å bruke fordi den er for utilgjengelig? Da bør du prøve å få tak i Acers nye nettbrett med innebygd sombrero. Eller omvendt. Vi er ikke helt sikre på eksakt hva denne dingsen er, men at den er rimelig upraktisk kan vi nok nesten helt sikkert garantere. Og Pocket-lint ser ut til å være ganske enige.

Rosa, rosa og... rosa

Aldri gå glipp av et perfekt selfie-øyeblikk igjen! Med mindre hatten blåser av da.Foto: Acer

La oss bare stadfeste det med én gang: dette er en gigantisk rosa sombrero med et nettbrett, nærmere bestemt Acer Iconia A1 840, stikkende ut på siden. La oss bare kalle det et sombreronettbrett. Det er designet av Acer i samarbeid med den London-baserte designeren Christian Cowan-Sanluis.

Nettbrettet ble lansert på London Fashion Week 12. september, og hvis du dreier hatten rundt skal sombreronettbrettet «...hjelpe brukeren med å finne den beste vinkelen, men også til å forstå hvordan lyset påvirker bildet, hvordan ulike uttrykk kan endre ansiktet ditt og i endelig forstand skape det perfekte sosiale medier-øyeblikket.»

Hva denne skal brukes til er uklart.Foto: Acer

Dersom du syntes den setningen var lang og ubegripelig, bør du ta en titt på hatten. Den ser unektelig hverken praktisk eller særlig pen ut, og fargevalget er – som du sikkert har gjettet – rosa, rosa og atter rosa. I tillegg til den store hatten har Acer og Cowan-Sanluis også laget et nettbrett med en liten hatt oppå.

Vanskelig å få tak i

Akkurat hvorfor de har bragt dette til verden er uklart, men mote trenger vel sjelden en forklaring. Bare se på Lady Gaga, for eksempel; det må da vel unektelig være en smule upraktisk å kle seg i kjøtt også? Uansett: om du ønsker deg en slik hatt kan du dessverre ikke bare kjøpe den. Da må du nemlig ha et privat møte med designeren selv. Med innlagt London-tur blir det et særdeles dyrt nettbrett.

Men det var det vel i utgangspunktet også.

Opptatt av «selfies»?
Dette er Samsungs selfie-kamera! »

(Kilde: Pocket-lint)

annonse