Tek.no

Nyhet

HTCs designperle kommer med Windows Phone

...og her er det første bildet av HTC One (M8) med de fargerike flisene.

Verizon/teknofil.no/montasje
4 Aug 2014 09:35

Det har en stund gått rykter om at HTCs mye omtalte toppmodell, HTC One (M8), ville komme i en alternativ utgave med Windows Phone om bord. Nå ser et nylig lekket bilde ut til å bekrefte dette, for det viser toppmodellen i all prakt med noe som minner mistenkelig om fargerike fliser på forsiden, melder GSMArena.

Lansering 19. august

Når vi sier «fargerike fliser» er det ikke HTCs Blinkfeed-startskjerm vi snakker om. Du må nok se langt etter Blinkfeed og andre unike HTC-funksjoner på denne utgaven, som sannsynligvis vil kjøre Windows Phone 8.1.

Telefonen dukket plutselig opp på Verizons hjemmesider, men ser nå ut til å være trukket igjen. Uansett ryktes det at HTC selv vil avduke nyheten på en pressekonferanse 19. august.

Det ser ut til å være bred enighet blant verdens mobiltestere om at HTCs One-serie er en av de aller lekreste telefonene som finnes for øyeblikket. En utgave av One (M8) med Windows Phone kan muligens gi operativsystemet enda bredere appell?

Utover dette er det lite annet å si akkurat nå, men det forventes at telefonen ellers vil være kliss lik den eksisterende Android-modellen.

Blinkfeed har lenge vært låst til HTCs egne mobiltelefoner.
Nå kan du imidlertid få denne funksjonen på alle Android-mobiler »

(Kilde: Verizon via GSMArena)

annonse