Til hovedinnhold

Mobilen du bare kan ringe med

Ikke alle mobiltelefoner er smartmobiler proppet med funksjoner for foto, musikk, video og navigering. Noen få mobiler er rett og slett bare til å ringe med.

Et slikt eksempel er John’s Phone.

Denne mobiltelefonen er utviklet i Nederland, og norske kunder kan foreløpig bare kjøpe den på nett.Telefonen kommer i ulike farger, og har ulik pris avhengig av om den er hvit, farget eller forgylt.

Analog adressebok Så enkel er telefonen at den er utstyrt med en liten penn og en egen adressebok av papir. Noe adresseregister i telefonen finnes ikke.

Telefonboka virker selv om batteriet er flatt ...

Et lite display på toppen av telefonen viser tapte anrop, hvem som ringer eller de ti siste numrene du har ringt. Tastene kan programmeres så du har 10 kontakter lagret på hver sin tast. Å lese tekstmeldinger er umulig, på samme måte som det er umulig å skrive tekstmeldinger.

Her demonstrerer direktøren i John’s Phone, Mirik Castro, hvordan telefonen fungerer:

For oss som bor i Norge kan mobilen foreløpig bare kjøpes via produsentens hjemmeside. Den billigste modellen koster 69,95 Euro, mens den gullfargede  "topmodellen" koster 99,95 Euro, eller ca 800 kroner. Frakt kommer i tillegg.

annonse