Tek.no

Nyhet

Lanserer flyvennlige fotobager

Ny Think Tank-serie for den reisende fotografen.

8 Mai 2012 04:15

Det mange tenker på når man er ute og reiser er hvordan men enkelt, effektivt og trygt skal kunne få med seg fotoutstyret sitt på flyet. Think Tank har tatt denne bekymringen på alvor og lanserer nå en serie med hele tre nye fotosekker.

Think Tanks nye fotosekker.

Serien har fått navnet The Airport og skal gjøre livet enklere for den reisende fotografen. Alle baggene har blitt utstyrt med robuste håndtak for enkelt å plassere og hente dem ut fra bagasjehyllen. I tillegg har de fått lommer for laptoper og tablet-er. Disse lommene skal i følge pressemeldingen være utformet slik at det skal være enkelt å få ut innholdet. Tenker på irritasjonen av å ha en medpassasjer gravende i bagasjehyllen, mens man selv prøver å slappe av på flyreisen kan jo dette være fornuftig.

Aiport Accelerator med påmontert stativ.

The Airport kommer i tre forskjellige størrelser. Accelerator, Commuter og Essentials. Baggenes navn avslører litt av hvilket bruksområdet de er beregnet på. Den største av dem er Airport Accelerator og ut i fra hva Think Tank oppgir har den plass til mye. To speilreflekser med batterigrep, en mengde objektiver (inkludert plass til et påmontert 500 f/4-objektiv), tablet og 17" laptop gjør denne baggen virkelig effektiv.

Selv om Commuter skal være mindre har den fortsatt plass til mye utstyr. Rom til speilrefleks med batterigrep, fire til seks standard-zoomer, et stort objektiv som 400 f/2.8, samt tablet og 15" laptop gjør nok denne baggen spennende for mange fotografer.

Den minste av dem er Essentials. Her har Think Tank tenkt at man skal kunne ta med seg det mest nødvendige - vanlig speilrefleks, noen objektiver, tablet og 13" laptop. baggene er også utstyrt med mulighet for å feste stativ (enten tripod eller monopod) samt regnbeskyttelse.

På innsiden Airport Essentials.

Alt i alt virker dette som interessante bagger fra Think Tank. Her har de kommet opp med et produkt som skal kunne være med på selv den trangeste Ryan Air-reisen uten at det skal være til heftelse for noen. Vi har ikke fått noen dato på når baggene skal være tilgjengelig i butikkene.

Kilde: Think Tank pressemelding

Les også
Bærekraftig nyhet
Les også
Think Tank hører på kundene
Les også
Tre raske fra Think Tank
annonse

Les også