Til hovedinnhold

Velkommen til Appworks!


er det bare én uke igjen til det braker løs for Norges største
konferanse om mobile apper og tjenester.

Mobilen.no

Den 8. november arrangerer Mobilen.no AppWorks, hvor vi samler noen av de dyktigste personene innenfor mobile applikasjoner og inviterer til en dag fullspekket med faglig påfyll og muligheter for nettverksbygging sammen med utstillere og deltakere.

I år har vi valgt å fokusere på tre hovedtemaer; Nye bransjer og startups, hvordan "gamle" bransjer har vært nødt til å tenke nytt for å overleve, samt mobilbetaling.

MELD DEG PÅ HER

Nye bransjer og startups

Hver eneste dag dukker det opp nye og spennende apper og tjenester på mobilen. På AppWorks vil du høre fra noen av de aller mest spennende nykommerne, i tillegg til at du vil få gode råd om hva du bør tenke på hvis du og din bedrift skal lage en app.

Vi får besøk fra den svenske crowdfunding-tjenesten FundedByMe, som vil fortelle om hvordan du kan finansiere apputvikling på en annerledes måte – i tillegg til at du vil få høre om hvordan et norsk selskap fikk finansiert sitt prosjekt gjennom Kickstarter.com.

Sjefdesigner og gründer John Eivind Hallén i Shortcut kommer for å fortelle om hvilke designmessige strategivalg du bør ta når du skal lage en app, mens selskaper som Capsule.fm, Easybring og Stay.com vil fortelle om hvordan de har eller ønsker å lykkes med sine app-idéer.

Andre på plakaten er Google, som vil prate om geolokasjon, Bekk Consulting, som vil prate om "one web", samt Texas Instruments, som vil prate om hvordan du kan bruke sensorer til å lage "drømmeappen".

Nytenkning nødvendig for å overleve

Foredragsholdere fra film-, bok- og musikkbransjen kommer for å fortelle hvordan de har måttet gå gjennom dramatiske omstillinger, og hvordan de har tatt i bruk mobile løsninger for å snu skuta.

Både NRK og VG TV kommer for å snakke om sine løsninger og hvorfor de har tatt de valgene de har gjort. Vi har også fått inn blant andre Norli Libris, Viamo og Sounddrop for å fortelle om sine innovative apper.

Mobilbetaling

Telenor, TeliaSonera og Tele2 inngikk nylig et samarbeid om betalingsløsninger på mobilen. På AppWorks vil du få høre mer om dette, i tillegg til at du vil få demonstrert blant annet en ny app fra Coop som tar selvbetjeningen i butikken til et helt nytt nivå.

Prisutdeling

I år arrangerer vi AppWorks sammen med Gulltasten, som er mobilbransjens store prisdryss.

Prisene for "Årets barneapp", "Årets nytteapp" og "Årets underholdningsapp" vil bli delt ut under AppWorks.

Her kan du se alle de nominerte til de ulike Gulltasten-prisene.

MELD DEG PÅ HER

Her finner du hele Appworks-programmet

Mer om
annonse