Til hovedinnhold

Nye Windows-mobiler på vei

Amerikanske Velocity Mobile er siste mann ut på dette markedet og har de to modellene Velocity 103 og Velocity 111 på vei. Første modellen skal ut på markedet i løpet av andre kvartal i år, mens Velocity 111 kommer i tredje kvartal. Selv om firmaet er amerikansk skal begge modellene dukke opp i Europa.
Velocity 103
Den enkleste modellen av de to er ikke overraskende Velocity 103, som allikevel har de fleste funksjoner man er ute etter. Den har blant annet en 2,8 tommer stor trykksensitiv skjerm med oppløsning på 640 x 480 punkter.


Den støtter selvsagt Wifi, i tillegg til Edge, GPRS, 3G og turbo-3G. I det helle tatt har den det meste av trådløs teknologi. Som så mange andre telefoner som dukker opp i løpet av året har den også innebygd GPS.
Det mest skuffende med mobilen er kameraet, som kun har en oppløsning på to megapiksler. Operativsystemet er det nyeste på markedet, nemlig 6.1-versjonen av Windows Mobile.
Velocity 111
Modell nummer to er hakket vassere. I hvert fall hvis vi tar en titt på tastaturet. For Velocity 111 har det klassiske Qwerty-tastaturet som er blitt en gjenganger på utallige Windows Mobile-mobiler.


I likhet med lillebroren er den utstyrt med et like skuffende kamera og Windows Mobile 6.1 Den har også støtte for de samme trådløse teknologiene og GPS.
Prisen på de to modellene er ukjentet. Produksjonen av Velocity-mobilene står det taiwanske selskapet Inventec Corporation for. Du kan lese mer om mobilene og selskapet bak på nettsiden til Velocity Mobile.

Mer om
annonse