Til hovedinnhold

Lenovo skal vise frem mobiler med bøyelige skjermer

Lyst på en mobil du kan folde sammen?

IFA-messen går av stabelen tidlig neste måned, og tradisjonen tro har produsentene begynt å kaste ut agn til de teknologihungrige massene. Nå har Lenovo sluppet en liten teaser som viser hva vi har i vente fra det kinesiske selskapet, og det ser ut til at bøyelige skjermer er blant godbitene.

Teaseren byr blant annet på et glimt av et nettbrett med svært fleksibel skjerm som tilsynelatende kan foldes sammen til en mobiltelefon på midten.

Skal også vise frem «armbåndsmobil»

Dette produktet viste Lenovo også såvidt frem i juni, sammen med en mobiltelefon med bøyelig skjerm som kan «brettes» rundt håndleddet. Denne «armbåndsur»-mobilen ble vi også servert et glimt av i den nye teaseren.

Lenovo skal også presentere flere moduler til sin nye Moto Z-mobil. Dette er modulen Insta-Share Projector, som allerede er kunngjort.

Relativt lite er enn så lenge kjent om disse produktene, så en bekreftelse på at vi skal få vite mer om få uker er nok velkomment for de nysgjerrige. Hvorvidt Lenovo har en lanseringsdato for produktene er imidlertid høyst uvisst.

Moto Z-moduler

Ellers hinter videoen også til at vi skal få se flere ekstramoduler til de nye Moto Z-mobilene som Lenovo viste frem i juni, kalt «Moto Mods». Disse modulene festes på baksiden av mobilene med magneter og kontaktpunkter, og representerer altså et ganske unikt konsept.

Lenovo skal også vise frem de de kaller «et nytt kapittel» innen nettbrett og en helt ny type intuitivt tastatur, hva nå enn dette innebærer. IFA-messen skal avholdes fra 2. til 7. september i Berlin, og Tek.no vil være til stede under arrangementet. Lenovo-videoen kan du se under.

De modulbaserte Moto Z-mobilene er blant verdens tynneste »

(Via Slashgear)

annonse