Nyhet

Motorolas nye billigmobil kommer med monsterbatteri

Kunngjorde nettopp E4 og E4 Plus.

Den Lenovo-eide mobilprodusenten Motorola har nå kunngjort et par nye mobiler i den rimelige E-serien, melder blant andre The Verge. De to nye modellene er Moto E4 og Moto E4 Plus, som i USA får de svært beskjedne prisene på henholdsvis 129 og 179 dollar – henholdsvis 1100 og 1500 kroner hvis du ikke regner med moms og avgifter.

Modellene byr på flere maskinvaremessige oppgraderinger fra den forrige E-generasjonen, og særlig E4 Plus-varianten byr på en attraktiv egenskap. Den får nemlig et batteri på saftige 5000 mAh.

Motorola Moto E4.

Ingen kraftplugger

Dette skal ifølge Motorola holde til rundt to dagers normalt bruk. Når det gjelder øvrige spesifikasjoner er E4 Plus naturlig nok ganske beskjedent utstyrt og byr på en Snapdragon 427-brikke på 1,4 GHz, 2 GB minne og 15 eller 32 GB lagringsplass.

Den har en 5,5-tommers skjerm med en oppløsning på 1280 x 720 piksler, og hoved- og frontkameraet har en oppløsning på henholdsvis 13 megapiksler og 5 megapiksler. Den er også vannavstøtende og kommer med fingeravtrykkleser.

Moto E4 blir litt mindre, med en skjerm på 5 tommer med samme oppløsning. Denne har også en Snapdragon 427-brikke, 2 GB minne, kan kun fåes med 16 GB lagringsplass og har kameraer på 8 og 5 megapiksler. Batteriet på denne har ogsåd en mer normale størrelsen på 2800 mAh.

De nye E-modellene skal bli tilgjengelig i utvalgte regioner, men Lenovo skal ikke ennå ha spesifisert hvilke disse er, og det er heller ikke klart akkurat når mobilene slippes. Alle de tekniske detaljene kan du i mellomtiden finne på den amerikanske produktsiden.

Motorola slapp en annen rimelig mobil nylig: Her er vår anmeldelse av Motorola Moto G5 Plus »

Les også
Sony Xperia L1: Årets mest prigunstige Xperia-telefon
Les også
Huawei Honor 8 Pro: Huaweis billigserie har blitt så bra at den konkurrerer med toppmodellene
annonse