Nyhet

Mer trådløst og bærbart fra Logitech


Logitech V200 Cordless Notebook Mouse

Vi har tidligere testet Logitech V500, med godt resultat. Når får V500 en lillebror i den nye V200, som er en trådløs optisk mus, som drives av to AA-batterier.

Ifølge Logitech skal musen kunne benyttes i opptil ett år på sine to AA-batterier. Dette vil imidlertid være sterkt avhengig av bruken.

V200 benytter 2,4 GHz-båndet for trådløs kommunikasjon. Den skal fungere opptil en avstand på 9 meter fra mottakeren, som er en liten USB-dongle, som festes under musen når den ikke er i bruk.USB-mottageren festes under musen når den ikke brukes

Logitech V200 blir tilgjengelig i butikkene i løpet av juni med en veiledende pris på kr 399 inkl. mva. Ifølge vår prisguide prises imidlertid musen fra 316 kroner.

Mini Optical Mouse
Samtidig melder Logitech om at deres Cordless Mini Optical Mouse lanseres. Denne fåes i blå eller sort utførelse og har en rekkevidde på inntil 1,8 meter. Musen benytter kun ett AA-batteri, som skal være nok til opptil fire måneders bruk.


Logitech Cordless Mini Optical Mouse

Prisen er satt til veiledende 299 kroner inkl. mva. og produktet skal være på plass i butikkene løpet av juli. Ifølge vår prisguide starter prisene på rett over 200 kroner.

(kilde: Logitech)

Les også
AOpen vil inn på musemarkedet
Les også
Logitech MX518
Les også
Revoltec Lightmouse Precision
Les også
Nytt mus/tastatur-sett fra Logitech
Les også
Logitech lanserer ny spillmus
Les også
Portable mus - Logitech vs. Microsoft
Les også
Logitech med 1600 dpi?
Les også
Logitech UltraX
Les også
Logitech lanserer nye produkter
annonse