Tek.no

Nyhet

Det skytes ivrig på Voksenlan

Rolf B Wegner
8 Okt 2010 22:47

Torsdag kveld startet de innledende rundene. Det som er veldig annerledes på Voksenlan er at den enkelte bare melder seg opp i hvilke spill han, eller hun, vil konkurrere i. Når fristen gikk ut delte arrangørene inn i lag, lagpåmelding er med andre ord ikke noe som skjer. Dette synes de fleste er helt greit, da får man treffe nye folk, samtidig som konkurransen får et litt lettere preg.

Spillservere på rekke og rad

Counter-Strike: Source er klassikeren som har vært med oss i en årrekke. Mens det for enkelte er det spillet som gir livet mening er det for atter andre igjen et spill man tar frem før Voksenlan. Lagene har med andre ord svært variert nivå, men det betyr ikke at man ikke kan ha det moro sammen! Hvert lag består av fem mann.

Litt utfordringer på nettverket skaper illusjonen av "kommuneansatte"

Call of Duty 4 har vært med siden Voksenlan 6. Lagstørrelsen er også her på fem mann.

Battlefield-serien er vel også kjent for folk flest, og det er den nyeste varianten i form av Bad Company 2 det skal konkurreres i på Voksenlan. Grunnet den voldsomme interessen for dette spillet valgte man å dele opp i lag på 13 mann, hvilket trolig er meget passende for dette spillet.

Her fikser man problemer med avbiter

I tillegg kjøres en konsollkonkurranse der deltagerne ikke aner hvilke spill det skal konkurreres i. Hver runde med fire spillere gir en vinner som går videre. Deretter kjøres et nytt spill og alle vinnerne fra forrige runde kjemper mot hverandre, for å kåre nye rundevinnere. Tilslutt er det en heldig mann, eller kvinne igjen.

Det ser kanskje ikke så stort ut, men se på skiltet til venstre.
Les også
Vi snakker med arrangørene
Les også
Vi drar på Voksenlan
Les også
Voksenlan jubilerer
annonse

Les også