Tek.no

Nyhet

Nå kommer Tytn II

Einar Eriksen
27 Sept 2007 13:32

HTCs nye smarttelefon Tytn II er endelig rett rundt hjørnet, til glede for alle teknologifrelste. Tytn II har nemlig blitt omtalt som en teknologibombe.

- Tytn II kom til oss i går, og er på vei ut til butikkene, bekrefter Øyvind Lundbakk Pedersen i mobilleverandøren Dangaard overfor Amobil.

Forvent at en rekke butikker får inn mobilen i løpet av de nærmeste dagene. Prisen ligger på mellom 6000 og 7400 kroner uten abonnement.

Se alle prisene i prisguiden »

Styr med tommelen

En av de største nyhetene med Tytn II, er at den er utstyrt med systemet TouchFLO som ligger utenpå operativsystemet Windows Mobile 6. TouchFLO sørger for at du kan styre mobilen med tommelen, uten å ha behov for å dra frem pekepennen til enhver tid.

Skjermen har et mål på 2,8 tommer diagonalt, og viser en oppløsning på 240 x 320 piksler. Skyver du skjermen til sides får du frem et fullt tastatur, slik at det går kjapt å skrive e-post eller redigere dokumenter.

Skjermen kan stå i vinkel, slik at mobilen enkelt kan brukes mens den ligger på bordet.

Innebygget GPS

Tytn II har innebygget GPS-navigasjon, slik at du kan bruke den til å for eksempel finne frem i trafikken. Navigasjonssystemet som er innebygget er TomTom Navigator 6.

På baksiden av telefonen finner du et 3 megapikslers kamera med autofokus. I tillegg har telefonen et eget kamera for videosamtaler.

Telefonen støtter Super-3G, 3G og EDGE, slik at du alltid får høyest tilgjengelig internetthastighet gjennom mobilnettet. I tillegg finner er Wi-Fi, slik at du kan surfe på ADSL-linjen din om du har trådløst nettverk hjemme.

I produktarket fra HTC finner du alle spesifikasjonene (PDF-fil).

I lanseringsguiden kan du se når andre telefoner du venter på kommer på lager i nettbutikkene.

Les mer om HTC Tytn II:

Lignende telefoner:

(Kilder: Dangaard)

Les også
3G-sjokolade i butikkene
Les også
Nå er Nokia N81 her
Les også
Her er oktober-mobilene
Les også
Samsung i550
Les også
Se den nye GPS-mobilen med styrekule
Les også
Samsung i780 er stappet med teknologi
Les også
Ny tekno-bombe fra HTC
annonse

Les også