Nyhet

Pre får nye programmer

Palm Pre er en av de mest nyskapende telefonene nå for tiden. Nå har Palm samarbeidet med en rekke tredjeparts programvareprodusenter, og har lansert en rekke nye applikasjoner til telefonen. 

En video fra Boy Genius Report viser noen av de nye tredjeparts-applikasjonene som skal kunne lastes ned til telefonen. Du kan se videoen nederst i artikkelen. 

Palm OS-programmer i Web OS

Palm har blant annet lansert et program som lar deg kjøre applikasjoner fra tidligere Palm OS i det nye Web OS som du finner i Palm Pre. Til Palm OS finnes det nemlig rundt 30 000 applikasjoner, som nå kan gjøre nytte for seg i Palm Pre.

I tillegg har Palm lansert en rekke tredjepartsprogrammer som du får eksklusivt til Web OS. Blant annet har de samarbeidet med Fandango, som har laget et program for å kjøpe kinobilletter. Her kan du med få skjermtrykk kjøpe en billett, og filmen du skal se havner automatisk i kalenderen på Pre. 

I tillegg har det kommet en flyrute-applikasjon som blant annet viser om flyet ditt er i rute, og hvilken gate det går fra.

Planlegging på høyt nivå

De nye tredjepartsprogrammene er i samme stil som resten av Web OS, der planleggerfunksjonene er satt i høysetet. 

Telefonen samler opp informasjon fra alle kalenderne og gir deg en liste med gjøremål hver morgen. Listen inkluderer informasjon fra Wikipedia om de du skal ha møte med den dagen. Telefonen kan også automatisk sende beskjed dersom GPS-en i telefonen merker at du er for sent ute til et møte.

Les mer om Palm Pre

(Kilde: boygeniusreport.com)

Les også
En million Pre-nedlastinger
Les også
Nå kommer Palm Pre til Europa
Les også
Nye funksjoner i Pre avsløres
annonse