Til hovedinnhold

Macbook blir overhalt

Etter at Macbook-ene i aluminium ble lansert og senere tok steget opp i Pro-klassen kan man vel trygt si at Macbook-en av plast som sto igjen ble skjøvet godt ut av rampelyset. Det har lenge vært spekulasjoner om denne modellen vil forsvinne helt, men Apple melder i dag om at dette er en svært populær maskin som de nå har oppgradert - betydelig.

Med en unibody av polykarbonat (ekstremt holdbar plast - brukes blant annet i flyvinduer(!)), en skjerm med baklys av LED, trackpad av glass med multi touch og en batteritid på opp til 7 timer er plutselig Macbook-en blitt et ganske så godt valg.

Den nye Macbook-en har med seg mange av funksjonene som på den innovative Macbook pro, som LED-baklyst skjerm, multi touch-trackpad av glass og innebygget batteri med lang levertid. Med den eneste produktlinjen av bærbare datamaskiner med unibody, LED-baklyst skjerm og langt levende batteri-teknologi, har det aldri vært et bedre tidspunkt å bytte til en Mac på", sa Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Product Marketing.

Ny, sklisikker bunn.

Skjermen er på 13,3 tommer og gir deg en oppløsning på 1280x800 piksler og maskinen inneholder ellers det man kan forvente seg, som f.eks. Mini displayport, Isight, Magsafe strømadapter etc. Macbook har nå også fått en sklisikker underflate. Som standard vil maskinen koste 7 990 kroner og skal være tilgjengelig for kjøp umiddelbart.

(Kilde: Pressemelding, Apple)

annonse