Tek.no

Nyhet

LG-mobil med TV-opptak

12 Okt 2005 12:21
annonse

I Sør-Korea kan innbyggerne snart kose seg med en ny mobiltelefon fra LG, som i tillegg til å vise TV-sendinger, også gir brukerne muligheten til å ta dem opp. LG-SB130 ble nylig demonstrert ved Korea Electronics Show, og vil bli den første DMB-telefonen på markedet med en slik egenskap.

Lagrer til minnet

Når du mottar en anrop, og er midt i favorittsåpen, får du opp en melding på mobilskjermen hvor du får tilbud om å pause programmet og svare på anropet. Svarer du ja til dette vil telefonen automatisk begynne å ta opp programmet, og lagre det til mobilminnet.

Samtidig som dette skjer vil TV-bildet fryses til skjermen. Når du er ferdig med samtalen vil telefonen fortsette å ta opp TV-sendingen, og begynne å vise programmet fra det sekundet det ble pauset. På denne måten får du en følelse av at du har pauset en direkte TV-sending.

I følge Lee Chang Kyu fra LG er mobiltelefonen utstyrt med et internminne på 80 MB, noe som skal holde til rundt en time med opptak.

Dyr fornøyelse

LG-SB130 er i tillegg til opptaksfunksjonen utstyrt med MP3-spiller, TV-ut og en 2,2 tommers skjerm med en oppløsning på 240 x 320 punkter. Prisen vil ligge på rundt 5000 kroner når den dukker opp på markedet senere i år.

annonse

Telefonen kan dessverre ikke brukes her i nord, fordi den er bygd for et annet nett.

(Kilder: Yahoo News, Engadget)

Les også
Spiller det meste
Les også
Ny ungdomsmobil fra LG
annonse

Les også