Tek.no

Nyhet

Slik er de nye iPhonene i forhold til de beste Android-konkurrentene

I salg fra og med fredag.

11 Sept 2019 14:44

Apples tre nye iPhoner er endelig klar for lansering, og fredag 20. september blir de tilgjengelig i norske butikker.

Bortsett fra at navnene vil bli enklere å huske for de fleste, og at vi ikke lenger kommer til å trenge å krangle om det uttales som «iPhone eks» eller «iPhone ti», er det kameraene som er den viktigste oppgraderingen fra forrige generasjon.

Fra å bare ha ett kamera på iPhone Xr, er det nå to på den nye iPhone 11. iPhone Xs og iPhone Xs Max hadde to kameraer, mens oppfølgerne, iPhone 11 Pro og iPhone Pro Max, har tre.

Vi er det eneste mediet i Norge som har hatt anledning til å prøve de nye modellene så langt:

At Apple skulle fokusere på iPhone-kameraet var på tide, for konkurransen fra Android-leiren har aldri vært hardere. Huawei har imponert med både ekstrem zoom (5x!) og imponerende ytelse i mørke omgivelser, og Samsungs nyeste Note 10-modeller imponerte oss også i mørket.

Derfor har vi slengt sammen tabellen under for å gjøre det litt mer forståelig hva forskjellen er mellom de ulike modellene.

Merk at det finnes «vanlige» versjoner av både Note 10 Plus og S10 Plus, men de fikk rett og slett ikke plass i tabellen. Derfor valgte vi de kraftigste variantene, siden de stort sett uansett er billigere enn iPhone-modellene.

Les også
Nye iPhone er tykkere, og det er en god ting
annonse