Til hovedinnhold

Diablo 4 kan være avslørt

Nevnes med navn i en offisiell kunstbok i forkant av Blizzcon.

I begynnelsen av november er det duket for den årlige Blizzcon-messen, hvor spillselskapet Blizzard vil vise frem hva de jobber med. Nå har det dukket opp hint i forkant av messen som avslører at selskapet trolig vil avsløre Diablo 4 – en etterlengtet oppfølger til et av selskapets mest populære spillserier.

Hintet kommet i form av et lekket bilde av en kunstbok (Art Book) på tysk, som nevner at boken inneholder 500 kunstverk fra Diablo, Diablo II, Diablo III og Diablo IV.

Ny Diablo 2 også?

I tillegg til et helt nytt Diablo-spill i form av Diablo 4, går det også rykter om at Blizzard jobber med å pusse opp Diablo 2 fra 2000.

Twitter-brukeren Metro skriver at både Diablo 4 og en «remaster» av Diablo 2 vil avsløres på Blizzcon. Metro har lang fartstid med å røpe Blizzard-nyheter før de blir offisielle.

Metro skriver også i en annen Twitter-melding at Blizzard jobber på spreng for å bli ferdige med Overwatch 2.

Forventet i fjor

Det var mange som trodde Blizzard ville lansere en Diablo-oppfølger på fjorårets Blizzcon, men overrasket alle da de i stedet lanserte en mobilversjon av Diablo 3, kalt Diablo Immortal. Avgjørelsen ble kritisert av en samlet spillpresse, og publikum på plass i salen endte opp med å både bue og le av det nye spillet.

annonse