Tek.no

Nyhet

No Man’s Sky blir kryssplattform

Slippes på Xbox Game Pass på torsdag.

Hello Games
Vegar Jansen
10 Juni 2020 18:35

Uforskningsspillet eller sandkassa No Man’s Sky får nå en oppdatering som gjør at det ikke gjør noe hva slags plattform du spiller på. Uansett om det er på PC, PlayStation 4 eller Xbox skal du fra torsdag 11. juni kunne spille med eller mot alle dine gode og dårlige venner.

Dette melder nå utvikleren Hello Games i et innlegg på spillets hjemmesider.

Samtidig er dette et av spillene som får innpass i Microsofts spillabonnementstjeneste Xbox Game Pass denne måneden. Og ettersom det samtidig blir et kryssplattformspill, vil det nok ikke overraske noen at det dukker opp både for Xbox-konsollen og for PC-utgaven av tjenesten.

Bli venn med den du vil

Hello Games

Ved siden av å gjøre det mulig å kunne møte spillere på tvers av plattformer, har utviklerne også lagt bedre til rette for å organisere venner. Det skal også være mulig å opprette grupper med forskjellige spillere uansett om de sitter foran en konsoll eller PC.

Hvor godt dette vil virke i praksis gjenstår å se, men ifølge utviklerne selv skal det være lagt ned mye tid og arbeid i å få dette til å virke.

Fra før er spillet også tilgjenglig via andre kjente butikker og plattformer som GOG og Steam, og kan brukes med et VR-hodesett om du skulle ønske å prøve det også – men det er altså ikke noe krav.

En liste over forandringer og fikser finner du på hjemmesidene til spillet.

Les også
300.000 kontoer hacket. Nintendo beklager
annonse

Les også