Nyhet

MP3-spiller fra iRiver elsker deg

Rene MP3-spillere finnes ennå, selv om man skulle tro at smarttelefoner hadde dyttet dem ut av markedet for lengst. iRiver er en av produsentene som fremdeles holder koken, og har nå annonsert sin nye modell T9 – en slank og nett MP3-spiller med en rekke funksjoner.

En av de kanskje mindre brukbare egenskapene ved T9 er en skjermbeskytter som sier inspirerende ting som "I love you" og "Enjoy your life."

Om ikke annet kan dette være en aldri så liten gledesspreder i en ellers stressende og grå hverdag.

Bevegelsessensor

I det litt mer seriøse hjørnet har T9 en FM-radio, stemmeopptaker, innebygd USB-kopling og en G-sensor som kan telle steg og kalorier, samt la brukeren riste MP3-spilleren for å hoppe til neste sang.

Ved å snu MP3-spilleren 180 grader setter man i gang en repeat-modus, mens et eget Switching-brukergrensesnitt gjør det mulig å spille av en utvalgt del av en sang i uendelig loop.

Lagringskapasiteten kommer på mellom 2 og 4 GB, og støttede filformater inkluderer MP3, WMA, APE og FLAC. Den medfølgende monokrome OLED-skjermen viser tradisjonell informasjon som navigasjonsmenyer og hvilke sanger som blir spilt av.

Det har ennå ikke kommet noen konkret informasjon rundt pris og tilgjengelighet.

(Kilder: Engadget, Übergizmo)

Les også
MP3-spiller for barskinger
Les også
Over og ut for Microsoft Zune
Les også
Iriver avslører sin nye DAP
Les også
Ny halshengt spiller fra Iriver
Les også
Ny batterikonge fra Iriver
annonse