Til hovedinnhold

Galaxy Note 5 kommer ikke til Norge

Omsider er Samsung Galaxy Note 5 klar for Europa. Men til Norge kommer den ikke.

Espen Irwing Swang, Tek.no/montasje

Da Samsung slapp sin nye proffmobil Galaxy Note 5 i august i år, gjorde de det samtidig klart at den ikke ville komme til Europa dette året. Nå er året snart omme, og flere kilder kan rapportere at Samsung nå endelig vil slippe telefonen i vår verdensdel. Gadgette skriver at den kommer til England i januar neste år, mens Android Central hevder den kommer til Europa «tidlig neste år».

Note 5 er buet som S6 Edge, men på Note 5 er buen på baksiden. Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

Sjefene har bestemt

Dette kunne kanskje vært gode nyheter for mange nordmenn, som har trykket Galaxy Note 4 til sitt bryst. Men det er bare å beklage – til Norge kommer den ikke.

– Vi har dessverre ikke noen annen beskjed å gi nå enn vi har gitt tidligere, og det er at telefonen ikke er blant produktene som vil bli solgt i Norge. Det sier Stig-Ove Langø i Samsung til Tek.no. Han bekrefter at telefonen kommer til Europa, men altså ikke hit.

Hva som er grunnen til at den ikke kommer til Norge kan Langø ikke svare på. Han viser til at dette er en avgjørelse som er tatt på et høyere nivå i organisasjonen.

Black Memo er en ny funksjon i Note 5. Trekk ut pennen mens skjermen er slukket, og du kan ta notater på den sorte skjermen. Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

Et halmstrå

For de som liker å klamre seg til et halmstrå, kan det være håp å hente i Samsungs tradisjon med rullering i ledelsen. I beste fall kan det om kort tid komme nye ledere som ser annerledes på situasjonen, og som ser at dette er en type telefon som vil passe fint inn i det norske markedet.

Enn så lenge må vi altså klare oss med Note 4:
En av de beste telefonene som finnes >>

annonse