Nyhet

Her kan du se hvor mye Galaxy S7 Edge tåler

Samsungs toppmodell blir brent, skåret og knekt.

Selv om Samsung Galaxy S7 ikke har dukket opp i butikkhyllene ennå, har YouTube-brukeren JerryRigEverything fått klørne sine i den nye toppmodellen. I stedet for å vise seerne sine hvordan den nye telefonen fungerer, bruker han heller tiden på å sjekke hvor mye mobilen tåler.

Overlever torturen med glans

Først på hardhetsgrad 6 ga skjermen tegn til å gi etter. På hardhet 7 formelig tryglet den om nåde.

Selve ugjerningen(e) kan du se i denne videoen. JerryRigEverything tar i bruk en rekke verktøy for å sjekke hvor mye Galaxy S7 Edge egentlig tåler. Først ut er en skrapetest, der skjermen utsettes for skraping med spisse materialer av de fastsatte hardhetsgradene på Mohs skala. Skjermen gir etter først på hardhet 6, feltspat, og på nr. 7, kvarts, blir det virkelig stygt.

Videre går torturisten over til å skrape både kameralinsa (som overlever), glasset foran blitsen (som ikke overlever) og kantene (som blir skrapet opp). Baksiden får også en omgang med kniven, men det ser ikke ut til å ha noen særlig effekt. Deretter tar YouTube-brukeren frem en lighter, og brenner skjermen over relativt lange perioder diverse steder, men resultatet blir ikke mer enn et par lyse, utbrente områder.

Bøyetesten bestod Galaxy S7 Edge med glans.

Etter dette starter den virkelige testen: vil Galaxy S7 Edge tåle å bli bøyd så hardt en voksen mann bare kan? Som vi husker fra Bendgate-skandalen med iPhone 6 og 6 Plus, så er det slett ikke selvsagt at en telefon tåler slik behandling.

Men S7 Edge gjør all frykt til skamme, og lar seg nesten ikke bøye overhodet. Kun litt av glasset på den ene siden spretter litt ut fra rammen, men uansett hvor hardt YouTube-brukeren presser, så sprekker det eller knekker aldri. Det er rett og slett litt imponerende, og viser at S7 Edge er en telefon som er særdeles godt skrudd sammen.

Uansett, ta en titt på videoen selv under (obs! ikke for sarte sjeler!):

Fikk du ikke med deg testen?
Galaxy S7 Edge gir oss hakeslepp »

(Kilde: PhoneArena, YouTube)

annonse