Nyhet

HTC One med to SIM-kort er lansert

Gjør det lettere å kutte datakostnader i utlandet, og skille privatliv og jobb.

HTC har lansert en dual-SIM-versjon av sin toppmodell HTC One.

Med to SIM-kort kan du for eksempel kjøpe et lokalt SIM-kort og benytte det til data og det vanlige SIM-kortet til å ringe med når du er i utlandet. Eller du kan veksle mellom jobb- og privat-SIM. Android har ganske god støtte for doble SIM-kort, slik at det skal være enkelt å sette opp i innstillingsmenyene hvilket SIM-kort som skal brukes til hva.

HTC skriver i en pressemelding at man har mulighet til å velge ulike ringetoner og varslinger til hver enkelt kort, slik at man kan høre om noen ringer til privat- eller jobbnummeret ditt.

HTC One fås i fire ulike farger.Foto: HTC

Utvidbar lagringsplass

HTC One Dual Sim har ganske mye til felles med den vanlige HTC One-utgaven, men støtter ikke 4G. Men til gjengjeld har den også noe den vanlige One-utgaven ikke har – nemlig støtte for å bygge ut lagringsplassen med et MicroSD-kort. Aluminumsdekselet på baksiden er nå avtakbart, og under der finner du i tillegg til de to SIM-kortplassene også plass til MicroSD-kortet.

Telefonen kommer med 32 GB lagringsplass, og det følger også med 25 GB gratis lagringsplass på Dropbox. Ellers er spesifikasjonene omtrent som på HTC One, med en 4,7-tommers Full HD-skjerm og en Snapdragon 600-systembrikke med fire 1,7 GHz prosessorkjerner.

Her kan du lese testen av enkelt-SIM-versjonen av HTC One »

Få også med deg testen av nye HTC One Max »

Les også
HTC One Two kommer i februar/mars
Les også
HTC One Max: For stor for sitt eget beste
Les også
HTC One Mini: En liten storsjarmør
annonse