Nyhet

De beste skjermsparerne

Før i tiden var skjermsparerne til for at skjermen din ikke skulle få fastbrent bilde.
Det er ikke lenger noe problem, så denne verdien av skjermsparerne er ikke lenger tilstede.
Vi presenterer derfor noen skjermsparere som kan være av nytte for deg.
Les også:
En ekte flyvende X-Wing.
Smykker for ekte teknofile.
Gitaren som stemmer seg selv.
TestetDet er nettmagasinet Smashing Magazine som har funnet frem en rekke nyttige skjermsparere. Alle skal være uten reklame eller andre skjulte programmer.
Likevel sier de klart i fra at skjermsparere er programmer du laster ned på eget ansvar. Likevel skal du være rimelig trygg med disse eksemplene:

Innovative klokker

Selv om ikke maskinen er i bruk kan det alltids være greit å vite hva klokka er. Her finnes det flere løsninger. En av de mest interessante er Polarclock som viser tidens gang på den måten du selv vil.
Her telles tiden enten fremover eller bakover, i tykt og tynt, men hele tiden i sirkler. Klokken kommer i 28 forkskjellige språk.

Klokken virker både for Mac og PC.

Verdensur

En annen mer tradisjonell klokkeskjermsparer er World Clock. Her får du tiden både lokalt og i fem andre storbyer.


Veldig greit når du er på reise eller ønsker å drømme deg bort når skjermspareren står på.
Om du derimot ikke vil vite annet enn eksakt tid så bør du satse på Fliqlo sin klokke. Dette er som sagt en klokke og lite mer.

Dansende japanere anyone?

Prisen for særeste skjermsparer går helt klart til Uniqlock. Deres skjermsparer er rett og slett dansende japanere. Ikke særlig nyttig, men det spørs jo helt på dine interesser.


Skjermspareren fungerer både på PC og Mac.

Ha bloggoversikt
Om du liker blogger så er Twingly skjermspareren perfekt for deg. Her har du konstant oversikt over når og hvor det blogges i verden.

Om du rekker å få unnagjort noe jobb med denne instalert spørs nok.

Pass på nyhetsstrømmen

Om du heller vil ha ekte nyheter så har mappedup laget verdenskartet for deg hvor du hele tiden får de siste nyhetene. Denne kan også lastes ned som en skjermsparer.


På denne måten kan du alltid ha oversikt over de siste nyhetene mens du får hvile.
Jakt på ailien
Prosjektet Seti@home har lenge pågått. Ved hjelp av verdens maskiner som er koblet opp mot nett søker de etter intelligent liv fra andre planeter enn jorda. Så langt uten hell. Men nå kan du ved hjelp av skjermspareren din hjelpe til i jakten på romvesner.

Mens du slapper av fortsetter maskinen å jakte. På denne måten har du en god unnskyldning for å ta det med ro.

Herlig spøk

Om du vil utsette en av kollegaene dine som er midt i et viktig prosekt for en ondskapsfull spør, så er BlueScreen Screen Saver tingen. Skjermspareren etterligner en blue screen med påfølgende falsk restart hvert 15. sekund.

Her kan du le godt mens kollegaen din går i fistel da han eller hun tror hele prosjektet er tapt.

For barna

Helt til slutt har vi en fin liten en for barna slik at du kan hvile både skjermen og deg selv. Gruella's Pet Screensaver er ikke veldig interessant for deg, men barnet ditt vil kanskje ha noen timers interesse av de rare dyrene som kryper over skjermen.

Meget greit når du vil slappe av litt lørdags kveld.

annonse