Til hovedinnhold

Våknet da telefonen tok fyr under puta

Samsung Galaxy S4-en til 13 år gammel jente selvantente.

FOX 4 News/Skjermdump fra Youtube

De færreste av oss går rundt og er redde for at mobilen skal selvantenne, men det var akkurat det en 13 år gammel jente fra Texas opplevde. Hun fikk en rimelig brå oppvåkning da Samsung Galaxy S4-en hennes plutselig sto i fyr og flamme under hodeputa, melder Phone Arena.

Jenta kom uskadd fra det hele, men telefonen brant opp til det ugjenkjennelige og etterlot seg et digert hull i både madrassen og puta. TV-stasjonen FOX 4 News viste bilder av den svartbrente mobiltelefonen.

Batteriet selvantente

Det var ikke mye igjen av batteriet som var skylden i alt sammen etter brannen.Foto: FOX 4 News/Skjermdump fra Youtube

Som i mange av de andre tilfellene vi har hørt om der mobiltelefoner selvantenner, var det batteriet som var skyld i hendelsen. Faren til jenta forteller til TV-stasjonen at batteriet ble byttet ut med et annet, men sier ikke noe om hvorvidt dett var et originalt batteri som ble satt inn.

Vi har sett tilfeller tidligere, der også originale batterier har antent, uten at noen kan gi en god forklaring. Likevel kan det nok være lurt å styre unna uoriginale batterier, noe denne uheldige 18-åringen fikk oppleve.

Samsung har uansett gitt jenta og foreldrene en garanti om at både telefonen og sengetøyet vil bli erstattet. Mobilprodusenten advarer i tillegg både mot å bruke uoriginale deler og å legge mobilen under puta.

Her er YouTube-videoen fra FOX 4 News:

Det er ikke bare uoriginale batterier man skal engste seg for:
– Uoriginale ladere ødelegger iPhonen din »

(Kilde: PhoneArena, YouTube)

annonse