Til hovedinnhold

Apple avslørte de nye iPad-ene ved et uhell

Er det disse vi får se i kveld?

Shutterstock

Apple har nå tilsynelatende ved en glipp gitt ut bilder av to kommende iPad-modeller. Det hele skjedde i forbindelse med en brukerveiledning til iOS 8, der det også var bilder av modeller som ikke var lansert enda.

Referansen skal nå være fjernet, men det er fremdeles mulig å se den aktuelle siden på Apples nettside. Her kan vi se bilder av iPad Air 2 og iPad Mini 3.

Ser vi det opp mot at Apple i kveld skal avholde en presseevent i Berlin, står det etter alt å dømme nye iPad-modeller på programmet.

Foto: Apple

Ganske så like sine forgjengere

Modellene er veldig like sine forgjengere i utseende, men vi noterer oss blant annet at de har fått biometrisk tilgangskontroll. Denne er lokalisert sammen med hjemknappen midt på rammens nederkant.

Når det gjelder andre detaljer avslører bildene lite, men det ryktes om en oppgradert systemprosessor. Vi snakker da trolig om enten A8 eller den noe kraftigere A8X. De første ryktene gikk på en A8, tilsvarende den vi finner i iPhone 6-modellene. I den senere tid har imidlertid en oppgradert versjon i form av A8X seilt opp som den heteste kandidaten.

Systemminnet er i tillegg muligens doblet på iPad Air 2, til to gigabyte. Dette fremgår av rykter fra minneindustrien, som nettstedet Techradar kom over.

Tek.no er i Berlin for å dekke Apple-lanseringen.
Følg livebloggen fra klokken 19:00 i kveld »

(Kilder: Techradar, The Verge)

annonse