Tek.no

Nyhet

Nå har Reddit omsider en offisiell app

Kun til iOS, men en Android-versjon skal komme snart.

YouTube
16 Okt 2014 15:30

På nettsamfunnet Reddit deler brukerne artikler fra Internett som de synes er interessante, og stemmer på det de synes er verdt å klikke på. I tillegg kan de kommentere innleggene.

Ellers er nettsiden kjent for å arrangere såkalte AMA (Ask Me Anything)-sesjoner med blant andre kjendiser som Julian Assange eller Bill Gates. Til slike nettmøter har de riktignok en egen app til iOS og Android fra før, men nå har de også fått en mer omfattende app, skriver Engadget.

Kjøpte iOS-app

Alien Blue er nå den offisielle Reddit-appen.Foto: App Store

Reddit er veldig populært på web, men tjenesten har ikke hatt en offisiell app til mobil – til nå. Selskapet har nemlig kjøpt opp den mest populære tredjepartsappen til iOS, Alien Blue, og gjort denne til den offisielle Reddit-appen.

De har samtidig utlyst en stilling som «Android engineer» i San Francisco for å utvikle en Android-versjon av Alien Blue.

På sin egen blogg skriver Reddit at oppgradering til Pro-versjon vil være gratis den neste uken. De jobber også med å smelte iPhone- og iPad-appene sammen til én app.

Har du Alien Blue-appen fra før må du riktignok laste ned den nye appen og føre over innstillingene dine fra den forrige for at alt skal fungere som normalt. Oppskriften finner du her.

Last ned: Alien Blue - reddit official client (iOS)

Bill Gates svarte på alt hos Reddit
«Vurderer du å kunstig forlenge livet ditt?» »

(Kilder: Engadget, Reddit)

annonse

Les også