Til hovedinnhold

Dell slipper ny Ultrasharp-skjerm med slank ramme

25-tommer med god oppløsning underveis fra PC-kjempen.

Dells UltraSharp-skjermer begynner å bli ganske så tallrike, og den hittil siste modellen UZ2315H dukket opp så sent som i slutten av august, til ganske brukbar mottakelse her på verket.

Denne modellen hadde et litt kjedelig utseende med ganske tykk ramme, men nå ser det ut til at Dell har en ny UltraSharp-modell på gang som ikke bare byr på ekstra mager ramme, men også solid oppløsning.

25 tommer

Skjermen er riktignok ikke offisielt kunngjort av Dell, men ble snappet opp av blant andre danske Flatpanels.dk etter at den dukket opp på sidene til sertifiseringsstandarden Energy Star nylig.

Modellen ser ut til å få navnet U2515H og får en skjermstørrelse på 25 tommer, og dermed blir skjermen ifølge Flatpanels blant de aller første på markedet i denne størrelsen.

Ellers vil modellen ifølge Energy Star-beskrivelsen få en oppløsning på 2560 x 1440 piksler, noe som må sies å være høyst akseptabelt for en skjerm på denne størrelsen.

Kan være rett rundt hjørnet

Det foreligger ellers ikke så mange tekniske detaljer, men om vi skal tro nettstedet TFT Central benytter skjermen seg av et nytt IPS-panel fra LG som visstnok skal være designet for svært spinkle rammer. Dette LG-panelet skal angivelig også by på et kontrastforhold på 1000:1, 178-graders innsynsvinkel og lysstyrke på 350 cd/m2.

TFT Central mener videre at panelet gikk i produksjon denne måneden, som kan bety at U2515H blir lansert enten på tampen av året eller i begynnelsen av neste år. For pris og flere detaljer må vi vente på offisiell kunngjørelse fra Dell.

Dell har en annen heftig skjerm på gang: Den får 5K-oppløsning og tilhørende stiv prislapp »

Les også
Dells nye PC-skjerm har høyere oppløsning enn 4K
Les også
Dell UltraSharp UZ2315H: Dette er Dells «komplette kontorskjerm»
Les også
Dell Ultrasharp UP3214Q: Råtass-skjerm med ekstrem oppløsning
Mer om
annonse