Til hovedinnhold

Klart for forhåndssalg av Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 kommer til Norge 11. april, men forhåndssalget starter nå.

Espen Irwing Swang, Amobil.no

Samsung Galaxy S5 kan havne høyt på salgslistene for april, i alle fall om selskapet klarer å møte etterspørselen med et stort nok volum av telefoner. Fra tidligere vet vi at det kan være vanskelig å møte den første bølgen av kjøpere med tilstrekkelig mange telefoner, noe som fører til ventelister.

Netcom har åpnet

Hvor mange telefoner som kommer til Norge 11. april vet vi ikke, men om du vil stå på venteliste allerede nå, kan du tegne deg for dette i dag. Ifølge Stig Ove Langø i Samsung har de gitt klarsignal for forhåndssalg, og både Telenor og Netcom skal være igang med å sette opp dette.

– Det er litt varenummer og priser som skal på plass i systemene, men så kan salget begynne. Det vil kunne skje allerede i dag, sier Langø,

Les også: Alle lanseringssakene fra MWC i Barcelona

Tar opp bestilling også på Sony Z2

Da vi sjekket nettbutikkene til Telenor og Netcom ved 11-tiden i dag, var det imidlertid bare Netcom som hadde fått telefonen med i oversikten, priset til 399 kroner pluss abonnement, i alt 9387 kroner første året. Den samme prisen tar de også for Sonys nykommer Z2, bundlet med Sonys nye SmartBand.

På Telenors nettbutikk er det i skrivende stund ikke et ord å lese om Samsung Galaxy S5 eller noen av de andre mobilene som er presentert på MWC. Der har de derimot kampanjetilbud på Samsungs eksisterende toppmodeller. Det kan jo være greit å rydde lageret.

Les også: Se hva Samsung Galaxy S5 kan

PS! Du kan selv sjekke hvor du får kjøpt telefonen billigst.
Gå til vår Prisguide-tjeneste »

annonse