Til hovedinnhold

Snapchat har fått tidenes oppgradering

Nå kan du kommentere bildene du får, men også mye mer ...

Har du testet Snapchat i dag? Da har du kanskje lagt merke til at det har kommet nytt design på Android- og iPhone-appene. Derimot er det de nye funksjonene som gjør dette til den største oppgraderingen siden tjenesten ble lansert.

Med den nye versjonen kan du skrive meldinger, sende bilder du har tatt før, samt føre videosamtaler når begge to er logget inn. Dette i tillegg til det nye designet. Du må laste ned den nye versjonen av Snapchat for å få disse funksjonene.

Send en Chat

Den funksjonen som kanskje flest har savnet på Snapchat er å kunne gi tilbakemeldinger på bildene. Det kan du nå. Ved å stryke fingeren over navnet til kontakten, kommer du til chat-en. Der kan skrive meldinger (Chat), og sende bilder som du har lagret på mobilen. Tar du et fint bilde med kamerafunksjonen trenger du altså ikke lenger å prøve å gjenskape motivet i Snapchat.

Videosamtale med et tastetrykk får du også i den nye versjonen. Dette forutsetter at både du og den du vil snakke med er inne i en aktiv chat-samtale, og den gule knappen vil plutselig bli blå. Du kan imidlertid teste selv hvordan det fungerer hvis du går inn på din egen profil.

Hva synes du om oppgraderingen? Kommenter i forumet nederst på siden!

– Derfor takket jeg nei til 18,5 milliarder:
Snapchat-skaperen røper hvorfor han ikke ville selge til Facebook » (Teknofil.no)

(Kilder: App Store/Google Play, YouTube)

Mer om
annonse