Tek.no

Nyhet

Snartenkt gissel brukte pizza-app for å varsle politiet

Én classic pepperoni, og politiet, takk!

WFLA
8 Mai 2015 09:00

En gisselsituasjon i Florida ble løst etter at offeret klarte å varsle politiet gjennom bestillings-appen til restaurantkjeden Pizza Hut.

Cheryl Treadway og kjæresten hadde hatt en krangel tidligere på dagen. Da hun forsøkte å forlate boligen deres truet han henne med en kniv. Så ble han med henne for å hente barna på skolen.

Fikk bestille pizza

Tidligere hadde han tatt fra henne mobiltelefonen, men etter at de hadde kommet hjem igjen klarte hun å overtale ham til å gi henne telefonen slik at hun kunne bruke Pizza Hut-appen til å bestille mat til familien.

Appen tillater kundene å skrive inn kommentarer til bestillingen, i tilfelle de har noen spesielle ønsker. I dette tekstfeltet skrev Cheryl «Please help. Get 911 to me» og «911hostage help!».

Da restauranten mottok bestillingen ble beskjeden heldigvis tatt alvorlig.

– Jeg har vært her i 28 år, og jeg har aldri opplevd noe som dette, sier innehaver Candy Hamilton til den lokale nyhetskanalen WFLA.

Restauranten ringte derfor til politiet. Da de ankom huset tok Cheryl seg ut sammen med en baby.

Kjæresten, som fortsatt hadde de to andre barna i huset, nektet først å komme ut. Etter cirka 20 minutter klarte imidlertid politiet å overbevise ham om å overgi seg, og det hele skjedde uten dramatikk.

Politiet mistenker at han var påvirket av rusmidler under hendelsen.

Dette er ikke første gangen politiet blir varslet på utradisjonelle måter
Her blir ei jente ranet mens hun livestrømmer et dataspill

(Kilde: The Verge)

annonse

Les også