Til hovedinnhold

Vi pakker ut Galaxy S

Galaxy S vil bli flaggskipet i Samsungs mobilportefølje. Den fire tommer store berøringsskjermen av typen Super AMOLED ganske så rå, og med en tykkelse på 9,9 millimeter er telefonen slank nok til å virke lommevennlig, den store skjermen til tross. Med sine 480 x 800 piksler er oppløsningen noe lavere enn på iPhone 4, men så er skjermen til gjengjeld noe større. Her er også en 1 GHz applikasjonsprosessor utviklet av Samsung, et batteri på 1500 mAh, og et internminne på 8 eller 16 GB.
Les også: Her er vår test av iPhone 4.
Under lanseringen fikk vi vite at Galaxy S vil bli opgradert med den nyere versjonen av operativsystemet Android (2.2) ganske snart, selv om vår versjon er 2.1. Vi fikk også vite at den kommer med sving-for-sving-navigasjon, men at dette er begrenset til de landene der Google har åpnet for dette. Fint for danskene, men enn så lenge ubrukelig i Norge.
Galaxy S kanogså streame video til en DLNA-mottaker i HD-oppløsning, og telefonen har i tillegg HDMI-utgang for kablet tilkobling til HD-TV.
Samsung har også lagt til sin egen versjon av Android Market, der vi kan laste ned Samsung-applikasjoner. Blant annet finnes her en applikasjon som gjør Galaxy S til fjernkontroll for Samsungs nyere flatskjermer.
Prisen ligger rundt 5 000 kroner uten abonnement, her finner du billigst pris på Samsung Galaxy S.

Mer om
annonse