Til hovedinnhold

75 millioner på Twitter

En undersøkelse gjort av Rjmetrics viser at Twitter nå har 75 millioner brukerkontoer, men de aller fleste er ubrukte, skriver IDG.se.
Men veksten dabber av.
- Når du ser på antallet nye registrerte konto kan du ikke nekte for at Twitter vokser som en rakett. Men ser vi nærmere på tallene så minsker tilveksten og mange nye brukere gjør ikke noe med sine brukerkontoer på tjenesten, sier administrerende direktør i Rjmetrics, Robert J. Moore.
I desember i fjor var bare 17 prosent av alle kontoene på Twitter aktive i desember. Det er et kraftig fall sammenliknet med starten av 2007, hvor over 70 prosent av brukerne var aktive.
Moore påpeker likevel at det lave antallet kontoer til tross så finnes det flere twittrere enn noensinne. Mellom ti og 15 millioner mennesker bruker tjenesten aktivt.
Hvor mange nordmenn som er på Twitter er ikke like lett å vite, men vi har tall på hvor mange som tvittrer på norsk eller har oppgitt Norge som land. Ifølge TNS Gallup og Journalisten.no var det i august rundt 68 000 nordmenn som brukte tjenesten.

Mer om
annonse