Nyhet

Vinn årets beste musikkmobil

19. november i år skal årets beste mobiler kåres. Da går prisutdelingen Gulltasten 2009 av stabelen og i den forbindelse kåres de beste produktene som har dukket opp de siste 12 månedene. Du kan være med å påvirke resultatet.

Fra midten av oktober vil vi nemlig legge ut en stor avstemning på Mobilen.no. Her vil det være mulig å stemme frem de beste produktene i de følgende kategoriene:

  • Årets mobil
  • Årets multimediemobil
  • Årets musikkmobil
  • Årets kameramobil
  • Årets designmobil
  • Årets businessmobil
  • Årets mobiltilbehør

Send inn forslag
Vi er nå i en prosess der juryene begynner å jobbe med å finne de telefonene som skal nomineres i hver kategori. I den forbindelse vil vi at du sender inn forslag på de telefonene du synes fortjener å bli nominert.
Hver uke fremover vil vi be om forslag i en ny kategori og alle som bidrar vil være med i trekningen av vinnermobilen i kategorien de deltar i. Først ut er årets musikkmobil, og dersom du har et forslag er det bare å sende det inn til konkurranse@mobilen.no. Husk å merke mailen med ”Årets musikkmobil – forslag”. Alle bidrag må være inne senest torsdag 3. september.
Vinn vinnerne
Folkejuryens stemme vil telle like mye som fagjuryens stemme, og i de tilfeller der produkter kommer likt ut vil folkejuryens stemme telle mest. Her er det derfor ingen grunn til å ikke involvere seg.
Med tanke på at du også har mulighet til å vinne noen av de beste mobilene som har kommet det siste året er det bare å sette i gang. Send ditt forslag nå.
Husk også å bestille billetter til det spennende arrangementet. Les mer om dette her.

Les også
Velg riktig musikkmobil
Les også
Vinn årets beste multimediemobil
Les også
Unngå abonnementsfella
annonse