Til hovedinnhold

Her gjør Samsung narr av Apples valg om å droppe hodetelefoninngang

Apples planer for iPhone 7 har ikke gått upåaktet hen hos erkekonkurrenten.

Det har riktignok ennå ikke blitt offisielt bekreftet, men rykteflommen om iPhone 7 den siste tiden har inneholdt såpass klare signaler om at telefonen skal droppe hodetelefoninngangen at opplysningen nå tas for god fisk.

Apples store mobilrival Samsung har selvsagt også fått nyss om den manglende hodetelefoninngangen. I den forbindelse ga selskapet nylig sin mening om Apples valg – i lettere subtil, humoristisk form. Det melder MacRumors.

Det var Samsungs visemarkedsføringssjef Justin Denison som kom med et aldri så lite spark mot Apple mens han presenterte den nye brettmobilen Galaxy Note 7. Klippet kan du se nederst i artikkelen.

Gjorde narr av valget

– Vil dere vite hva den ellers kommer med? En hodetelefoninngang. Jeg bare nevner det, sa Denison med et lite glis mens publikum både lo og klappet. Selv om han ikke eksplisitt refererte til iPhone 7 er det tydelig at det var Apples kommende flaggskip han siktet til.

Denison viet også tid til å understreke at Galaxy Note 7 kommer med et batteri på 3500 mAh og mikroSD-støtte, som Apples modeller enn så lenge ikke kan matche.

Som MacRumors peker på er det ennå uvisst hvorfor Apple velger å droppe hodetelefoninngangen. Tidlige rykter hevdet imidlertid at hovedgrunnen er at Apple ønsker å høvle bort livvidde. iPhone 7 skal visstnok bli en hel millimeter tynnere enn den nye iPhone 6S, som i så fall betyr at telefonen får en tykkelse på rundt 6 millimeter.

Ikke minst vil valget føre til godt salg for Lightning-basert tilleggsutstyr: Et par Lightning-øreplugger til iPhone 7 ble lekket i ny video »

(Via Ubergizmo)

annonse