Til hovedinnhold

Her kan du kjøpe Iphone 3G

Det har lenge vært klart at den mye omtalte telefonene til Apple blir tilgjengelig via nettsidene til Netcom, samt selskapets kundeservice. I tillegg har det vært kjent at 15 Telebutikken-utsalg skulle få den, men det har ikke vært klart hvilke før nå.

Senere enn svenskene
Første mulighet til å få tak i Iphone 3G er via Telebutikken Byporten, der telefonen blir tilgjengelig fra klokken 06:00 fredag 11. juli. Selv hos Netcom er det ikke mulig å få telefonen tidligere enn dette, da de først åpner salgsslusene klokken 09:00, samtidig med fem andre Telebutikken-utsalg.
For de som er mest ihuga er det nok trist å vite at svenskene får kjøpe telefonen før oss. Der har de nattåpent i tre butikker for å selge Iphone 3G.

Håper på kø
I USA og andre land har det allerede blitt dannet køer foran Apple-butikkene, og det er nok ingen tvil om at Netcom håper og regner med at det samme vil skje her.
- Interessen kan nok være større enn tilgjengeligheten de første dagene, men vi får fortløpende forsendinger fra Apple. Vårt felles mål er at alle som ønsker å kjøpe Iphone 3G skal få muligheten til det, men det kan nok lønne seg å være tidlig ute hvis du ønsker å være blant de aller første, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

ByButikkÅpningstid
 Oslo Telebutikken Byporten 06:00
 Oslo Telebutikken Oslo City 09:00
 Bergen Telebutikken Galleriet 09:00
 Drammen Telebutikken Magasinet 09:00
 Skien Telebutikken Herkules 09:00
 Trondheim Telebutikken Trondheim Torg 09:00
 Trondheim Telebutikken Solsiden 10:00
 Tønsberg Telebutikken Farmandstredet 10:00
 Tromsø Telebutikken Nerstranda 10:00
 Fredrikstad Telebutikken Torvbyen 10:00
 Bodø Telebutikken Glasshuset 10:00
 Kristiansand Telebutikken Sørlandssenteret 10:00
 Sandvika Telebutikken Sandvika 10:00
 Ålesund Telebutikken Amfi Moa Øst 10:00
 Sandnes/Stavanger Telebutikken Kvadrat 10:00
Mer om
annonse