Til hovedinnhold

Med LG i skjerfet

Den smarte lille telefonen LG Lotus star i fokus, når selskapet presenterer sitt samarbeid med designeren Christian Siriano under moteuka i New York.

Lotuslomme

Telefonen skiller seg unektelig i mengden, som en tilnærmet kvadratisk liten foldemobil med graverte lilla deksler. Og for å gjøre det hele enda mer eksklusivt har Siriano deignet et eget skjerf for eierne av denne telefonen. Vi snakker ikke bare om et skjerf som matcher, men om et skjerf med en egen LG Lotus-lomme.

Hvordan skjerfet tar seg ut i virkeligheten får du vite om du følger med når kreasjonen presenteres på cat-walken i New York sent i kveld.


Vi har imidlertid tillatt oss å ta med et bilde vi fant på telefonens egne nettsider. For en som tilbragte tid i marinen midt på 80-tallet minner skjerfet mest om laknene vi måtte strekke over madrassene på rekruttskolen. De fikk vi riktig nok aldri se om halsen på langbente skjønnheter.

LG Lotus kommer med qwerty-tastatur, og har fått en nytt brukergrensesnitt LG kaller One Click. Den kan filme videoklipp, og har innbygget GPS.
I tillegg har den 2 megapiksler kamera og støtter minnekort opp til 12 GB.
Amerikansk teknologi
I første omgang er telefonen eksklusiv for Sprint, hvilket betyr at det bare er amerikanerne som får glede av den. Telefonen har i sin nåværende utgave uansett ikke noe i Europa å gjøre. Den er nemlig bygget for CDMA-teknologi, og ikke GSM/UMTS som brukes i vår del av verden.

Mer om
annonse